Przystawki

Podwędzany tatar z wołowiny marynowany w nalewce orzechowej, żółtko poche, domowe marynaty
Smażone rydze, makaron bazyliowy, wiejska śmietana, ser koryciński
Seviche z marynowanego dorsza bałtyckiego, jalapeno, rokitnik
Mieszane sałaty z warzywami, smażona kaczka, vinegrett z tłoczonego na zimno oleju rzepakowego

Dania główne

Pierś z kaczki smażona na różowo, koper włoski, miód spadziowy, czarna soczewica,
Pieczony sandacz z warzywami, quinoa z ryżem czerwonym
Pierś z kurczaka z wolnego wybiegu, puree z pietruszki, jabłko,
Polędwica wołowa sezonowana 30 dni, grasica, szpinak, pieczony ziemniak, smardze
Sztuka mięsa ze Świni złotnickiej, sos ze świeżo z tartym chrzanem, ziemniaczany fondant, marchew marynowana

Zupy

Naturalny zakwas żytni, dojrzewający boczek, jajo przepiórcze
Rosół z gęsiny kołudzkiej, kurki, kołduny

Desery

Deska serów zagrodowych, domowa konfitura,
Ciasto figowe, sos rozmarynowy, lody z chałwy i marchwi
Czekoladowa kula z lodem orzechowym z sosem z białej czekolady, z ziarnami Chia

Lody i sorbety własnej produkcji:
sorbet z mirabelek,
sorbet z cydrowy z miodem,
sorbet dyniowy z chilli
lody czekoladowe ze śliwką suską sechlońską,
lody z koziego sera ze szpinakiem,
lody karmelowe z orzechem,