Świąteczne spotkanie wigilijne

Oferta dla firm / grup

Staramy się aby nasze imprezy stanowiły wspaniałą okazję, aby usiąść do wspólnego stołu, dzieląc się świątecznym nastrojem z rodziną, przyjaciółmi, czy współpracownikami. W tym roku nasz nowy Szef Kuchni przygotował menu na niezapomnianą wigilię firmową.

KONTAKT I REZERWACJA
EVA Park Life & Spa
05-510 Konstancin-Jeziorna
ul. Sienkiewicza 2
(wjazd od ul. Źródlanej)
  +48 667 760 075

Wariant I – 200 zł netto / osoba

ZUPA (serwowana)
Świąteczna zupa rybna z pieczonymi pomidorami i papryką.
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Chrupiący sandacz z sosem kurkowym podany na ziemniaczanym gratin.
DRUGIE DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Smażony karp na świątecznej kapuście z pudrem grzybowym i pianą tymiankową.
BUFET ZIMNY
• Ryba po grecku,
• Holenderski śledź z cebulką, palonymi ziemniakami, śmietaną i jabłkiem,
• Sandacz w galantynie z sosem tatarskim,
• Sałatka jarzynowa,
• Sałatka z tuńczykiem, papryką i jajkiem,
• Tatar z wędzonego łososia z ogórkiem, szczypiorkiem i musem chrzanowym,
• Tymbaliki rybne,
• Jajka faszerowane musem z wędzonego łososia, suszonych pomidorów oraz grzybów.
BUFET DESEROWY
Ciasta świąteczne (makowiec, sernik ze skórką pomarańczową, keks, piernik świąteczny).
NAPOJE I ALKOHOL
Kompot wigilijny z suszu, soki owocowe, woda mineralna z cytryną,
kawa, herbata; wino białe/czerwone.

Wariant II – 160 zł netto / osoba

ZUPA (serwowana)
Świąteczna zupa rybna z pieczonymi pomidorami i papryką.
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Pieczony karmazyn w sosie szpinakowym.
BUFET ZIMNY
• Ryba po grecku,
• Sałatka jarzynowa,
• Tatar z wędzonego łososia z ogórkiem, szczypiorkiem i musem chrzanowym,
• Domowy pasztet z chrzanem i żurawiną,
• Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym i cebulką,
• Śledzie w trzech smakach.
BUFET DESEROWY
Ciasta świąteczne (makowiec, sernik ze skórką pomarańczową, keks, piernik świąteczny).
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu, soki owocowe, woda mineralna z cytryną,
kawa, herbata – bez ograniczeń.

Wariant III – 160 zł netto / osoba

ZUPA (serwowana)
Aromatyczna zupa grzybowa z łazankami i świeżym koperkiem.
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Sandacz w sosie cytrynowo-koperkowym podany na ziemniaczanym puree.
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
• Sałatka jarzynowa,
• Sałatka z tuńczykiem,
• Śledzie w trzech smakach,
• Ryba po grecku,
• Wybór wędlin z marynatami,
• Carpacio z buraków z kozim serem i rukolą.
BUFET DESEROWY
Ciasta świąteczne (makowiec, sernik ze skórką pomarańczową, keks, piernik świąteczny).
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu, soki owocowe, woda mineralna z cytryną,
kawa, herbata – bez ograniczeń.

Wariant IV – 149 zł netto / osoba

ZUPA (serwowana)
Świąteczny barszcz czerwony z uszkami.
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Karp smażony podawany na świątecznej kapuście z pudrem grzybowym.
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
• Ryba po grecku,
• Holenderski śledź z cebulką, palonymi ziemniakami, śmietaną i jabłkiem,
• Sandacz w galantynie z sosem tatarskim,
• Sałatka jarzynowa,
• Sałatka z tuńczykiem i oliwkami,
• Jajka faszerowane musem z wędzonego łososia, suszonych pomidorów oraz grzybów.
BUFET DESEROWY
Ciasta świąteczne ( makowiec, sernik, keks, szarlotka, babeczki).
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu, soki owocowe, woda mineralna z cytryną,
kawa, herbata – bez ograniczeń.