W najbliższy weekend – 6 i 7 czerwca – odpoczniemy od dań grillowych. Nasz Szef Kuchni zaprasza na świeże i pyszne potrawy sezonowe – idealne na czerwcowe popołudnie.
Tradycyjny chłodnik z młodej botwinki i szparagi w trzech odsłonach – weekendowy obiad z EVA Park Life & SPA zapowiada się iście wakacyjnie. Zapraszamy w sobotę i niedzielę do naszego Lobby Baru przed lub po spacerze w Parku Zdrojowym. Dodatkowo, w Lobby Barze standardowo czekać będą na Was wyśmienite desery i napoje.
Tym, którzy planują pozostać u nas dłużej przypominamy, że nasza Restauracja jest czynna codziennie od 13:00 do 18:00. A z wyjątkowym menu Szefa Kuchni można zapoznać się tutaj.
Zapraszamy!
![chłodnik](https://evapark.pl/wp-content/uploads/2020/06/chłodnik.png)
![szparagi w 3 odslonach](https://evapark.pl/wp-content/uploads/2020/06/szparagi-w-3-odslonach.png)