Ostatni weekend czerwca w Restauracji EVA Park zapowiada się naprawdę pysznie. Oprócz standardowych dań z karty, nasi goście skosztują wyśmienitych dań sezonowych, zaproponowanych przez Szefa Kuchni.

Pogoda zapowiada się upalnie – wszak mamy już lato. Z tej okazji Szef Kuchni restauracji EVA Park przygotował pyszne potrawy sezonowe – idealne na gorący, ostatni już weekend czerwcowy.

Hiszpańskie gazpacho czy szparagi w kilku wersjach to pomysł na lekki i orzeźwiający obiad. Dodatkiem do doskonale przyrządzonej piersi z kaczki w sosie żurawinowym będzie aromatyczne purée z batatów. Oferta specjalna obowiązywać będzie przez cały weekend 27 i 28 czerwca.

Oczywiście, do wyboru pozostają również inne dania z naszej aktualnej karty, z którymi można zapoznać się tutaj.

Nasza Restauracja jest czynna codziennie od 13:00 do 18:00. Zapraszamy!

gazpacho
szparagi
kaczka