Restauracja Przedwiośnie

Kuchnia uzdrowiskowa w nowoczesnej odsłonie

Restauracja Przedwiośnie w EVA Park to połączenie filozofii slow food, kuchni fusion, diety vitalnej. Skosztuj kuchni nie tylko wykwintnej, ale także inspirowanej naturą.

Jakub Botta – nowy Szef Kuchni w Eva Park Life & SPA!

Szef KuchniJakub Botta jest kucharzem z zamiłowania. W kuchni jest energiczny i niepokorny, łamie konwenanse oraz uwielbia eksperymentować. Najbliższa jest mu kuchnia polska oraz polskie produkty regionalne, jak również kuchnia śródziemnomorska. Bardzo chętnie dzieli się swoją wiedzą podczas warsztatów oraz pokazów live cooking. Pracował w kultowych europejskich restauracjach, m.in. w takich, jak warszawska Belvedere, Smaki Warszawy, czy Osteria Francescana w Modenie.

Obecnie jest szefem kuchni w Hotelu Eva Park Life & SPA. Jest również organizatorem wielu imprez kulinarnych, w których dominują tradycyjne regionalne produkty. Jego marzenia, to wydanie własnej książki kulinarnej i otwarcie autorskiej restauracji. Jakub Botta jest członkiem Irish Beef Club, a tym samym, jest ambasadorem irlandzkiej jagnięciny i wołowiny w Polsce. Swoje umiejętności prezentował również w programie telewizyjnym TOP CHEF.

Godziny otwarcia restauracji: 13:00-22:00.
Śniadania wydawane są w godzinach: 7:00-10:00 (poniedziałek-piątek), 7:30-10:30 (sobota-niedziela).
Obiadokolacje wydawane są w godzinach 17:00-19:00