W bezpośrednim sąsiedztwie Tężni Solankowej w samym sercu Parku Zdrojowego przepięknej miejscowości Konstancin-Jeziorna, zaledwie 20 km od centrum Warszawy, stworzyliśmy dla Państwa wyjątkową ostoję spokoju. Nasz kameralny kompleks hotelowo-restauracyjny oferuje Państwu komfortowe zakwaterowanie w pokojach jedno- i dwuosobowych oraz apartamentach o wysokim standardzie.

Wykorzystując naturalne surowce oraz nowoczesne technologie stworzyliśmy szeroką ofertę zabiegów z zakresu fizjoterapii, uzdrawiania balneologiczno-klimatycznego oraz odnowy biologicznej zapewniając wzrost witalności i regenerację ciała i duszy.

Podróż wgłąb siebie

Strefa Wellness & SPA

Niewątpliwym atutem naszego obiektu jest strefa wellness z basenem solankowym, kompleksem jaccuzzi i saun oraz nowocześnie wyposażoną Strefą Sportu. Woda solankowa regeneruje i relaksuje skórę nadając jej młody wygląd, wpływając także na urodę. Dzięki polecanym przez naszych fizjoterapeutów ćwiczeniom na platformie Gravityw Strefie Sportu poznają Państwo nowe możliwości spalania tkanki tłuszczowej i modelowania sylwetki.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Profesjonalizm

Strefa Sportu

Dla wszystkich lubiących aktywny wypoczynek proponujemy korzystanie z naszej Strefy Sportu, gdzie króluje platforma Gravity. Jest to urządzenie, które pomaga nie tylko w wzmocnieniu mięśni, ale stanowi niezbędny element w procesie modelowania sylwetki. Platforma Gravity ma na celu odtworzenie naturalnych ruchów wykorzystywanych w życiu codziennym przeciwko grawitacji i angażuje w ten sposób wszystkie grupy mięśniowe umożliwiając wykonanie ponad 200 funkcjonalnych ćwiczeń z możliwością kalibracji stopnia oporu.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Kuchnia uzdrowiskowa w nowoczesnej odsłonie

Restauracja Przedwiośnie

Restauracja Przedwiośnie w EVA Park to połączenie filozofii slow food, kuchni fusion, diety vitalnej i autorskiego projektu gastronomicznego Głównego Szefa Kuchni Łukasza Konika. Jego doświadczenie zdobyte w najlepszych restauracjach i hotelach w Polsce oraz zagranicą, najlepsze produkty dostarczane bezpośrednio od regionalnych producentów, miód z własnej pasieki czy zioła uprawiane w naszym ekologicznym ogrodzie to zapowiedź kuchni nie tylko wykwintnej, ale także inspirowanej naturą.

Obiadokolacje wydawane są w godzinach 17:00-19:00

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ